Close

Open Activiteiten

Nieuwsgierig naar wat we doen bij NSN? Wil je meer weten over het christelijk geloof? Ben je te laat om dit jaar nog lid te worden? Lees hier over de open activiteiten van NSN.


Borrel

Elke woensdagavond hebben we vanaf 22:30 uur een borrel in onze sociëteit de ‘Villa van Schaeck. Iedereen is welkom om hier eens langs te komen om samen het glas te heffen, want één bier is geen bier. 

Open avonden

Kom naar een open avond om te zien wat NSN echt is! Elke woensdag komen de disputen om 18:00 uur samen om samen te eten, over het geloof en God te praten of voor een gezamenlijke activiteit. Afsluitend gaan de disputen door naar onze sociëteit de ‘Villa van Schaeck’ voor een borrel met de hele vereniging! Stuur een mailjte naar de Assessor Externus om je p te geven. 

Aankomende open avonden zijn op: 

12 februari

18 maart, 

15 april,

20 mei,

10 juni. 

Ook in de week van 25 mei zijn er open weken van alle NSV verenigingen. Elke vereniging staat die week open. Ook hiervoor kan je contact opnemen met de Assessor Externus. 

Vieringen

Naast borrels en open avonden heeft NSN een paar keer per jaar een viering. Hierbij komen we samen om te zingen, te luisteren naar een spreker en te bidden. Kortom, om samen op zoek te gaan naar God! 


Als je eens langs wilt komen, laat het ons dan weten via: externus@navigatorsnijmegen.nl

Open Activiteiten

Open activiteiten op Facebook

Evenementen

[rhc_static_upcoming_events template=”widget_custom_accordion.php” number=”10″ horizon=”hour” words=”100″ date_format=”d MMM, yyyy” time_format=”h:mmtt” order=”ASC” post_type=”events” showimage=”1″ feed=”0″ nav=”3″ auw_title_type=”1″ taxonomy=”calendar” terms=”GC / Open Activiteiten” calendar=”GC / Open Activiteiten”]

Student Alpha

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is Student Alpha voor jou! De cursus biedt je een kennismaking met het christelijk geloof. Tijdens de cursus, tien avonden en een weekend, kun je in een gezellige en open sfeer zelf ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Iedere avond begint met een heerlijke maaltijd waarna één van de teamleden/gastsprekers een inleiding houdt over wat christenen geloven en hoe zij dat zelf ervaren in hun dagelijks leven. Hierna is er ruimte voor reacties in gespreksgroepjes waarin jouw vragen/ideeën centraal staan. Om tien uur zijn we klaar, maar je blijft natuurlijk graag hangen voor een biertje aan de bar.

Je bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend te komen kijken. De cursus zal bestaan uit acht maandagavonden en eenmalig een zaterdag en zondagochtend.
De eerste avond is een geheel vrijblijvende introductie-avond. StudentAlpha vindt plaats in ‘Perplex’ wat is gelegen aan de Eilbrachtstraat 8 in Nijmegen. Bezoek de website voor meer informatie: www.studentalphanijmegen.nl

De cursus is gratis. We vragen enkel een kleine bijdrage voor de maaltijd (€ 2,50) en voor het weekend (ongeveer €10,-). 

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!

Perplex

Perplex is een studentenhuiskamer. Elke dinsdag is er een dinsdag dinner vanaf 18.00 uur. Opgeven kan via info@perplexnijmegen.nl

Voor een gezellige maaltijd, een goed gesprek, een kop koffie, een leuke spellenavond, een inspirerend moment in de gebedsruimte en nog veel meer.