Uiteten voor het goede doel

Happietaria Nijmegen

Een project van de hulporganisatie Tear in Bangladesh steunen door uit eten te gaan? Bij Happietaria Nijmegen kan het. Happietaria Nijmegen is een pop-uprestaurant waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor het goede doel. Dit restaurant wordt opgezet door studenten afkomstig uit de vier christelijke studentenverenigingen van Nijmegen, waaronder NSN. Deze studentenverenigingen vallen onder de overkoepelende organisatie CSN. Ook wordt het restaurant volledig gerund door studenten op vrijwillige basis, die hulp krijgen van een aantal professionals uit de horeca branche. Zowel in de keuken, de bediening als de afwas zullen vrijwilligers aan het werken zijn. Dit, en het feit dat Happietaria Nijmegen ondersteunt wordt door een groot aantal sponsoren, maakt het mogelijk om een hoge opbrengst voor Bangladesh op te halen.

Bangladesh

Bangladesh is een land dat door de ligging van de vele rivieren enorm kwetsbaar is voor natuurrampen. Stormen en cyclonen zorgen voor ernstige overstromingen waardoor oogsten worden vernietigd, wegen onbegaanbaar raken, huizen worden verwoest en vee verdrinkt. Dit maakt de mensen kwetsbaar voor honger en schuld, waardoor het bijna onmogelijk wordt zich aan de armoede te ontworstelen. Het doel waar de opbrengst van Happietaria Nijmegen naar toe zal gaan is een project van de hulporganisatie Tear dat zich richt op de waterproblematiek en armoede in deze risicogebieden in Bangladesh.

Ook jij kan een bijdrage leveren aan dit mooie project! Kom een avondje meehelpen in de bediening, keuken of afwas. Ook zonder horeca-ervaring help je ons enorm door een avondje (of vaker) als vrijwilliger mee te werken. En eigenlijk nog belangrijker, kom vooral ook eten bij Happietaria Nijmegen. Nodig gelijk al je vrienden en/of familie uit en geniet van een avond gevuld met goed eten en gezelligheid, en dat voor het goede doel! Voor meer informatie of het plaatsen van een reservering kunt u terecht op onze website: www.happietarianijmegen.nl.