Navigators Open Weken - 2 juni

Woensdag aanstaande is de Navigators Open Avond bij NSN! Opgeven kan via navigators.nl/openweken

Je eet met leden, gaat daarna naar de viering (soort kerkdienst) en aansluitend is er een borrel. Heb je een slaapplek nodig? Dan is dat geen probleem. Mail daarvoor naar externus@navigatorsnijmegen.nl

Waar gaat de viering over? 

Thanks! - een snel woordje. Voor een snelle daad, of juist een grote opoffering. Dankbaarheid doet iets met je: het laat je nog eens extra kijken naar wat je ontving. En doet je opkijken naar de herkomst ervan. Het afgelopen jaar waren er mooie momenten, geschenken, fijne mensen, studiepunten en andere successen. En ongetwijfeld waren er ook lastige dingen, maar daar focussen we deze avond niet op. Of... wat zou het met je doen als het je lukt om zelfs onder moeilijke omstandigheden God dankbaar te zijn?! 
Tijdens de viering + feest op 1 juni kijken we terug op het jaar tot nu toe en oefenen we in dankbaarheid. Met zang, gebed, inspiratie, hapjes, een dansje en al die leuke NSNers en... het is tijdens de open week! Neem je iemand mee? 

Daarbij drukken we onze dank uit met een collecte, zodat anderen kunnen delen in onze feestvreugde. Het doel wordt nog bekend gemaakt!

Waar: 20:00 Boskapel (inloop 19:45), 22:15 Villa van Schaeck.