Close

Dispuut Invictus

Wij zijn dispuut Invictus, onderdeel van NSN. Wij zijn een hecht dispuut die sinds augustus 2018 niet meer weg te denken is uit de Villa, onze sociƫteit. Wij staan voor eerlijkheid, fanatisme, studentikoziteit en commitment.

Binnen ons dispuut vinden we het belangrijk om open en eerlijk naar elkaar te zijn. Bij ons moet je tegen een stootje kunnen. In de eerlijkheid naar elkaar moet je wel eens kwetsbaar zijn. Het mooie is dat juist op die momenten wij als Invictus er voor je zijn. We bouwen elkaar op en groeien samen op geloofsgebied, gesteund door onze onoverwinnelijk God.

Daarnaast zijn we een actief dispuut dat graag leuke dingen samen doet. Denk aan samen lasergamen, genieten van een heerlijke diner met onze oud-leden, op dispuutsvakantie gaan en natuurlijk een gala. Ook houden we van bordspellen en actieve spellen. Zoals je niet anders van ons verwacht gaan wij altijd voor goud!

Wij vinden het erg belangrijk en leuk als je actief meedoet in de gesprekken en aanwezig bent op de dispuutsavonden. Zo hebben wij wat aan jou en heb jij wat aan ons. Zo kan je groeien in geloof en groeien als persoon. Na de dispuutsavond is menig Invictus lid tot laat terug te vinden op de borrel. Herkenbaar door de gouden vloeistof in zijn hand en het trots dragen van zijn dispuutsjasje. Op de borrel vinden we het leuk om zowel met elkaar als met leden van andere disputen te kletsen. Wij blijven namelijk onderdeel van NSN.

Wij gaan voor goud! Jij ook?

Meer weten?

Instagram: dispuutinvictus

Mail: invictusnsn@gmail.com