Close

Dispuut Vivet

Graag stellen wij aan u voor de meest levendige en het gezelligste dispuut der NSN: VIVET!

In een ver verleden kwamen twee eindbazen op het lumineuze idee om een bruisend, levendig, gezellig en diepgaand dispuut te starten. Binnen de gelederen van de Nijmeegse Studenten Vereniging der Navigators verzamelden zij leden om zich heen. Er werd druk vergaderd, bier gedronken, gelachen en gehuild en na enkele maanden was het dan zover: het dispuut Vivet kwam tot leven!

De naam ‘Vivet’ kan op twee manieren vrij vertaald worden, als dispuut zijn beide betekenissen van grote waarde en gelden zij als leidraad voor ons als dispuut.

Vertaling 1: ‘Hij leeft!’

Vivet is de plek waar u diepgang kan vinden in gesprekken binnen uw kring over God of over andere onderwerpen die u meemaakt in uw studententijd. Niet alleen met uw kring maar met het gehele dispuut hebben we momenten van diepgang. Zo gaan wij vaak na het eten in kleine groepjes uit een om te wandelen en te praten over wat je bezighoudt.

Vertaling 2: ‘Leef!’

Naast de diepgang stellen wij positieve energie, vriendschap en gezelligheid op gelijke hoogte. We houden ervan om met elkaar een biertje te drinken op de borrel of buiten de woensdag avonden. Vivet is een dispuut die de leukste en gezelligste Vi-Vette activiteiten bedenkt. Om elkaar beter te leren kennen en vriendschappen op te bouwen (zowel binnen als buiten het dispuut). U gaat een fantastische tijd tegemoet, het is belangrijk hiervan te genieten dus leef! (Alsof het uw laatste dag is)

Kom snel eens kijken bij ons gezellige, levendige en diepgaande dispuut!

Vi-vette groetjes

Dispuut Vivet!

 

Meer weten?

Instagram: dispuut.vivet

Mail: dispuutvivet@gmail.com