Close

Kerken in Nijmegen

Ben je op zondag geregeld in Nijmegen te vinden? We hebben hieronder een kort lijstje van de verschillende kerken in Nijmegen en omgeving.

Beréa

De Beréa is een kerk gevestigd op de Burghardt van den Berghstraat 114. Ze hebben elke zondagochtend een dienst om 10.30, vanaf 10.00 ben je welkom voor koffie. De Beréa wil een open open en naar buiten gerichte gemeenschap zijn, die Gods liefde op een praktische en eenvoudige manier wil uitwerken in de gemeente en de samenleving.


NGK

De Nederlands Gereformeerde Kerk heeft op zondag om 11.30 dienst op de Steenbokstraat 86. Je bent vanaf 11.00 welkom voor een kopje koffie. De NGK omschrijft zichzelf een geloofsgemeenschap van hoopvolle realisten die Gods boodschap probeert te verbinden aan het dagelijks leven. 

CGKV

De CGKV in Nijmegen is een samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde kerk en de Gereformeerde kerk vrijgemaakt. Elke zondag heeft de CGKV twee diensten één om 9.30 en één om 16.45 in de Boskapel (Graafseweg 276).  De CGKV heeft het verlangen om een gemeenschap te zijn waar leden elkaar ondersteunen en stimuleren in het geloof. 

Kerk van de Nazarener

De Kerk van de Nazarener heeft elke zondag om 10.30 dienst. Je bent welkom op de Gildekamp 60-02.  De Nazarener wil graag een algemene christelijke kerk zijn, waar de boodschap van Gods liefde en bevrijding centraal staat. 

Parochie Maria Geboorte

De Parochie Maria geboorte komt samen in de Maria Geboorte Kerk. De Maria Geboorte Kerk is een Rooms Katholiek Kerk gevestigd op de Berg en Daalseweg 40. Er is op zondag een mis om 9.00 en om 10.30. 

Hart Van Noord

Hart van Noord is een nieuw initiatief dat wordt georganiseerd door een groep enthousiaste mensen met een hart voor hun omgeving en een passie voor Jezus. Hun samenkomsten zijn om 11.00 op de Griftdijk Noord 9a. Let op Hart van Noord heeft niet elke zondag een samenkomst. 

Pinkstergemeente Jozua
De Pinkstergemeente Jozua heeft zondag dienst om 10.30 in het schoolgebouw Het Rijks (Hatertseweg 404). De gemeente wil graag handen en voeten geven aan de opdracht van Jezus om discipelen te maken en zijn volgeling te zijn. 
Antonius van Padua Parochie

De Antonius van Padua Parochie is onderdeel van de Rooms Katholieke Kerk. Ze hebben zondag een dienst om 10.00 aan de Groesbeekseweg 96 in de Antonius van Paduakerk.