Close
NSN in het kort

Bier en Bijbel is onze leus. We zijn een christelijke studentenvereniging van ongeveer 200 leden en bestaan sinds 1989. Ons geloof is de basis van onze vereniging en samen willen we Jezus leren kennen en Hem bekend maken in Nijmegen. We komen samen om ons geloof te delen en willen vol positieve energie aanwezig zijn in Nijmegen, de RU en de HAN. Naast bijbel is er dus bier. Bier staat symbool voor de studentikoziteit, de wekelijkse borrels, onze sociëteit ‘de Villa van Schaeck’ en voor alle feesten en andere activiteiten. Kortom, voor het studentenleven waar we volop van genieten als vereniging.

NSN is opgedeeld in 9 disputen die elke woensdagavond samen eten, in kleine groepen praten over het geloof of samenkomen voor een activiteit. Elke woensdagavond is er vanaf 22:30u een borrel in ‘de Villa van Schaeck’. Daarnaast zijn er sportdagen, feesten, een gala, weekenden, vieringen met sprekers en nog veel meer.

Lees meer over NSN
Start BBQ

Op 5 september organiseren we een start-bbq. Iedereen is welkom op deze BBQ en zeker als je lid wilt worden bij NSN ben je van harte uitgenodigd. Het maakt niet uit of je alleen komt of vrienden meeneemt. Het bier zal koud staan en de bbq al aan, dus kom gezellig langs en maak kennis met onze mooie vereniging! De BBQ begint 18:30 uur bij onze sociëteit, de Villa van Schaeck

Deze avond kan je je ook ter plekke inschrijven voor NSN, wat meteen bijna je laatste kans is, want in die week sluiten de inschrijvingen ook. 

Alhoewel niet verplicht, is het handig als je laat weten dat je komt via:

E: externus@navigatorsnijmegen.nl
M: 06-16199987
Fb: @Nijmeegsenavigator

Lid worden

Ieder jaar doet zich in september de kans aan om lid te worden van onze mooie vereniging. Wil jij komend jaar lid worden bij NSN? In juli gaan de inschrijvingen open voor het collegejaar 2018/2019. 

Als lid bij NSN verwachten we dat je aanwezig bent op ten minste de dispuutsavonden met de bijbelstudies. In de praktijk komt het erop neer dat je we je vragen om de woensdagavond vrij te houden voor NSN. Daarnaast draagt elk lid aan de vereniging bij door lid te zijn van een commissie of door een andere taak in de vereniging te vervullen. Daarnaast zijn er nog talloze vrijblijvende activiteiten binnen NSN waar we natuurlijk van hopen dat je erbij bent! 

Om lid te worden moet je bij de volgende activiteiten aanwezig kunnen zijn:

– Het novitiaat van 10-16 september

– Het dispuutsweekend van 12-14 oktober

– De inauguratie van nieuwe leden 24 oktober (vanaf 19:30 uur)

Mocht je verhinderd zijn om bij (een van) beiden activiteiten aanwezig te zijn, maar wil je wel lid worden? Schrijf je gewoon in, maar neem ook contact op met het bestuur. bestuur@navigatorsnijmegen.nl

Belangrijk bij het lidmaatschap

Inschrijven

Schrijf je via deze link in om lid te worden bij de Nijmeegse studentenvereniging de Navigators. Let op: je bent nog geen lid van NSN als je je inschrijft. Het is als het ware een inschrijving voor de kennismakingstijd. Na het invullen van dit formulier ontvang je deze zomer nog meer informatie. 

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met het bestuur:

E: bestuur@navigatorsnijmegen.nl
M: 06-16199987

Inschrijfformulier