Close

Lid Worden

Ieder jaar doet zich in september de kans aan om lid te worden van onze mooie vereniging. Wil jij komend jaar lid worden bij NSN? In juli gaan de inschrijvingen open voor het collegejaar 2018/2019

Om lid te worden van NSN is het vereist om deelgenomen te hebben aan het novitiaat, de kennismakingstijd van NSN. Tijdens het novitiaat trek je een aantal avonden en een weekend op met alle andere nieuwe leden. Dit om de vereniging zo goed mogelijk te leren kennen. Het novitiaat heeft een ontgroenend karakter en is een onvergetelijke tijd waarin je snel nieuwe contacten legt en NSN leert kennen! Heb je vragen over waarom NSN een kennismakingstijd hanteert? Neem dan contact op met ons bestuur. 

Belangrijk om te weten!

In Nijmegen kennen we een scheve man/vrouw-verhouding. Van alle studenten is 60% vrouw en 40% man. Om dit niet nog onevenwichtiger te laten worden, hanteren we bij NSN de regel dat minstens 30% van de nieuwe aanmeldingen man moet zijn. Bij te weinig mannelijke aanmeldingen moeten we helaas overgaan tot loting onder de vrouwen. Het gaat hier om een aselecte loting, niemand heeft dus meer of minder kans. Deze loting zal plaatsvinden voor aanvang van de novitiaatsperiode. De uitslag zal worden gecommuniceerd naar alle aanmeldingen. Natuurlijk is het te betreuren dat de kans bestaat dat we een loting moeten hanteren. In de afgelopen jaren is de loting één keer toegepast doordat er te weinig mannelijke aanmeldingen waren. Maak je dus niet te veel zorgen, al is het goed om je ervan bewust te zijn dat een loting kan plaatsvinden!

Kom een keer langs

Wil je eerder kennismaken met NSN? Dat kan! Elke woensdagavond is er een borrel die start om 22.30 uur in de Villa van Schaeck, onze sociëteit. Daarnaast zijn er verschillende open avonden, vieringen en een open dag waar je alvast kennis kunt maken met NSN. Op 5 september organiseren we een start-bbq waar je specifiek voor bent uitgenodigd als je benieuwd bent naar NSN. Ook al kom je misschien alleen, wees welkom – je zult hartelijk worden ontvangen door NSN’ers! Als je langs wilt komen, neem dan contact met ons op! 

E: externus@navigatorsnijmegen.nl
M: 06-16199987
Fb: @Nijmeegsenavigator

Lees meer