Close
NSN in het kort

Bier en Bijbel is onze leus. We zijn een christelijke studentenvereniging van ongeveer 200 leden en bestaan sinds 1989. Ons geloof is de basis van onze vereniging en samen willen we Jezus leren kennen en Hem bekend maken in Nijmegen. We komen samen om ons geloof te delen en willen vol positieve energie aanwezig zijn in Nijmegen, de RU en de HAN. Naast bijbel is er dus bier. Bier staat symbool voor de studentikoziteit, de wekelijkse borrels, onze sociëteit ‘de Villa van Schaeck’ en voor alle feesten en andere activiteiten. Kortom, voor het studentenleven waar we volop van genieten als vereniging.

NSN is opgedeeld in 9 disputen die elke woensdagavond samen eten, in kleine groepen praten over het geloof of samenkomen voor een activiteit. Elke woensdagavond is er vanaf 22:30u een borrel in ‘de Villa van Schaeck’. Daarnaast zijn er sportdagen, feesten, een gala, weekenden, vieringen met sprekers en nog veel meer.

Lees meer over NSN
Lid worden

Ieder jaar doet zich in september de kans aan om lid te worden van onze mooie vereniging. Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor aankomend verenigingsjaar (2018/2019) Wil je echt nog graag lid worden, neem dan snel contact op met het bestuur. Dan wordt er gekeken of er nog wat te regelen valt. (bestuur@navigatorsnijmegen.nl)

Wil jij volgend jaar lid worden bij NSN? In juli gaan de inschrijvingen open voor het collegejaar 2019/2020. 

Als lid bij NSN verwachten we dat je aanwezig bent op ten minste de dispuutsavonden met de bijbelstudies. In de praktijk komt het erop neer dat je we je vragen om de woensdagavond vrij te houden voor NSN. Daarnaast draagt elk lid aan de vereniging bij door lid te zijn van een commissie of door een andere taak in de vereniging te vervullen. Daarnaast zijn er nog talloze vrijblijvende activiteiten binnen NSN waar we natuurlijk van hopen dat je erbij bent! 

Om lid te worden moet je bij de volgende activiteiten aanwezig kunnen zijn:

– Het novitiaat van 10-16 september

– Het dispuutsweekend van 12-14 oktober

– De inauguratie van nieuwe leden 24 oktober (vanaf 19:30 uur)

Belangrijk bij het lidmaatschap

Inschrijven

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor NSN jaar 2018/2019. Rond juli 2019 zullen de inschrijvingen opengaan voor het volgende verenigingsjaar. 

Wil je echt nog heel graag lid worden dit jaar? Neem dan contact op met het bestuur, dan wordt er gekeken of er nog iets voor je geregeld kan worden.

E: bestuur@navigatorsnijmegen.nl
M: 06-16199987