StudentAlpha

 

Is er meer?

 

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is Student Alpha voor jou! De cursus biedt je een kennismaking met het christelijk geloof. Tijdens de cursus, tien avonden en een weekend, kun je in een gezellige en open sfeer zelf ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Iedere avond begint met een heerlijke maaltijd waarna één van de teamleden/gastsprekers een inleiding houdt over wat christenen geloven en hoe zij dat zelf ervaren in hun dagelijks leven. Hierna is er ruimte voor reacties in gespreksgroepjes waarin jouw vragen/ideeën centraal staan. Om tien uur zijn we klaar, maar je blijft natuurlijk graag hangen voor een biertje aan de bar.

De onderwerpen die onder andere behandeld zullen worden zijn; 

Wie is Jezus? 
Waarom stierf Jezus? 
Hoe kun je geloven?

Bidden
De Bijbel
Hoe leidt God?

Het kwade weerstaan
Weekend over de Heilige Geest

Hoe zit het met de kerk? 
Hoe nu verder?

 

Je bent van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend te komen kijken. De cursus zal bestaan uit acht maandagavonden en eenmalig een zaterdag en zondagochtend. 
De eerste avond is een geheel vrijblijvende introductie-avond. StudentAlpha vindt plaats in 'Perplex' wat is gelegen aan de Eilbrachtstraat 8 in Nijmegen. Bezoek de website voor meer informatie: www.studentalphanijmegen.nl

 

De cursus is gratis. We vragen enkel een kleine bijdrage voor de maaltijd (€ 2,50) en voor het weekend (ongeveer €10,-).

 

We kijken ernaar uit je te mogen ontmoeten!