Open Bijbelstudie

Nieuwsgierig naar wat we doen bij NSN? Wil je meer weten over het christelijk geloof? Ben je te laat om nog lid te worden of lijkt het je leuk om een keer met een bijbelkring mee te doen? Dan is de Open Bijbelstudie iets voor jou! Speciaal voor niet-leden organiseren we eens in de twee weken de Open Bijbelstudie, waar je van harte welkom bent om langs te komen.

Een avond ziet er als volgt uit:

18:00 (Gratis) eten bij het kringhuis dat in de Villa zit
19:30 Kringhuishalfuur (zingen, lezen of iets delen over God)
20:00 Bijbelstudie (met alle gasten, geleid door twee NSN’ers)
22:00 Borrel met de vereniging: ontmoet de vereniging en proef de sfeer bij NSN.

Alles vindt plaats in de Villa van Schaeck, aan de Van Schaeck Mathonsingel 10 (de witte villa tussen het station en het Keizer Karelplein). Samen met kringhuis 'Aeternae' (+/- 20 leden) wordt er dus eerst gezongen en gegeten, daarna vindt de bijbelstudie plaats. Wij hebben een paar bijbels liggen om te gebruiken bij de bijbelstudie, maar als je zelf een bijbel hebt, is het handig om die mee te nemen.

De eerste OBS van dit jaar zal zijn op 16 november. Houdt hiervoor de website in de gaten! Je kunt je aanmelden door te mailen naar obs@navigatorsnijmegen.nl

Wees welkom!

Let op: onze sociëteit is vrij groot en er wordt niet gegeten binnen gehoorafstand van de NSN deurbel. Als je woensdag voor een dichte duur staat, bel dan bij Phocas aan, dan zal iemand zorgen dat de deur wordt opengedaan.