Lid worden

Kom kijken op de Start BBQ!

ELk jaar wordt er een Start BBQ georganiseerd door NSN. Deze BBQ is open voor iedereen die een keer een kijkje wil komen nemen bij NSN. Je kan je dan altijd ter plekke nog inschrijven om lid te worden van NSN. Wegens de omstandigheden ontrent het coronavirus zijn we er nog niet zeker van of deze activiteit door kan gaan. Mocht het door kunnen gaan dan zal het op woensdag 1 september 2021 zijn. Houdt onze sociale media in de gaten voor meer informatie!

Ik zoek een buddy

Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om langs te komen op een verenigingsavond en borrel. Toch vinden we het leuk om met je in contact te komen.
Al meer dan 20 aankomende studenten hebben geappt, gebeld of een koffietje gedaan met een lid van NSN. 

 Vul hieronder je gegevens in!

Schrijf je in!

Helaas zijn de inschrijvingen voor dit jaar gesloten, nog even wachten tot komend jaar.

Days
Hours
Minutes

Voor vragen kun je altijd mailen naar:

bestuur@nsnijmegen.nl

Veelgestelde vragen

Woensdagavond is de vaste avond bij NSN. Gemiddeld kom je drie keer per maand met je dispuut samen en eens per maand is er een verenigingsactiviteit. Dispuutsavonden starten om 18:00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Daarna ga je meestal met je ‘kring’ een bijbelstudie doen van 20:00 – 22:00 uur. De avond wordt afgesloten met een borrel op de Villa vanaf 22:30.

In Nijmegen kennen we een scheve man/vrouw-verhouding. Van alle studenten is 60% vrouw en 40% man. Om dit niet nog onevenwichtiger te laten worden, hanteren we bij NSN de regel dat minstens 30% van de nieuwe aanmeldingen man moet zijn. 

Bij te weinig mannelijke aanmeldingen moeten we helaas overgaan tot loting onder de vrouwen. Het gaat hier om een aselecte loting, niemand heeft dus meer of minder kans. Deze loting zal plaatsvinden voor aanvang van de kennismakingstijd. De uitslag zal worden gecommuniceerd naar alle aanmeldingen. Natuurlijk is het vervelend dat de kans bestaat dat we een loting moeten hanteren. In de afgelopen jaren is de loting één keer toegepast doordat er te weinig mannelijke aanmeldingen waren. Maak je dus niet te veel zorgen, al is het goed om je ervan bewust te zijn dat een loting kan plaatsvinden!

Om lid te worden van NSN is het vereist om deelgenomen te hebben aan het novitiaat, de kennismakingstijd van NSN. Tijdens het novitiaat trek je een aantal avonden en een weekend op met alle andere nieuwe leden. Dit om de vereniging zo goed mogelijk te leren kennen. Het novitiaat heeft een ontgroenend karakter en is een onvergetelijke tijd waarin je snel nieuwe contacten legt en NSN leert kennen!

De vaste bijdrage bij NSN is aankomend jaar €35 per maand. Dit bedrag is inclusief de kosten voor activiteiten zoals weekenden en het gala. Ook zit hier de sociëteitsbijdrage bij in. Aan het eind van het collegejaar krijg je het bedrag terug van activiteiten waar je niet aan hebt deelgenomen. 

Naast de NSN contributie betaal je voor je dispuut. Disputen eten samen en hebben daarnaast hun eigen activiteiten. De incasso van de disputen ligt rond de 15 en 20 euro per maand.

Voor ouderejaars is de maandelijkse incasso €30 per maand en studenten die een semster in het buitenland studeren kunnen een buitenlandkorting aanvragen voor hun contributie.