Lid worden ?

Dagen tot inschrijving! Nog even wachten dus

Days

Schrijf je in!

Wil jij van je studententijd een onvergetelijke tijd maken? Wil je groeien in je geloof met God èn iedere woensdag avond een biertje drinken op de borrel? Ben jij klaar voor een jaar vol activiteiten? Van verenigingsweekenden tot dispuutsvakanties en van vieringen tot gala’s? Wil jij Nieuwe studenten in Nijmegen leren kennen? Kortom ben jij klaar voor de tijd van je leven? Schrijf je dan nu in!

De inschrijvingen voor het verenigingsjaar 2021-2022 zijn vanaf 1 juli 2021 tot en met 2 september geopend! Schrijf je hieronder in als je dit nog niet gedaan hebt!

INTRODUCTIE

Kom jij volgend jaar in Nijmegen studeren of studeer je al een tijdje en wil je je nu aasluiten bij een Christelijke studentenvereniging? Wil je NSN een beetje leren kennen voordat je lid wordt dan kan dat! We organiseren een start BBQ op woensdag 1 September 2021! Verdere informatie over aanmelden volgt nog. 

Houdt instagram (@nijmeegse.navigators) in de gaten voor updates!

Ik zoek een buddy

Naast onze open activiteiten willen we graag met je in contact komen. We kunnen je koppelen aan een buddy. Dit is een lid van de vereniging die je alles kan vertellen over de vereniging, studeren, op kamers gaan wonen en de in’s en out’s van Nijmegen!
Lijkt dat je wat? Vul dan hieronder je gegevens in!

Veelgestelde vragen

Woensdagavond is de vaste avond bij NSN. Gemiddeld kom je drie keer per maand met je dispuut samen en eens per maand is er een verenigingsactiviteit. Dispuutsavonden starten om 18:00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Daarna ga je meestal met je ‘kring’ een bijbelstudie doen van 20:00 – 22:00 uur. De avond wordt afgesloten met een borrel op de Villa vanaf 22:30.

In Nijmegen kennen we een scheve man/vrouw-verhouding. Van alle studenten is 60% vrouw en 40% man. Om dit niet nog onevenwichtiger te laten worden, hanteren we bij NSN de regel dat minstens 30% van de nieuwe aanmeldingen man moet zijn. 

Bij te weinig mannelijke aanmeldingen moeten we helaas overgaan tot loting onder de vrouwen. Het gaat hier om een aselecte loting, niemand heeft dus meer of minder kans. Deze loting zal plaatsvinden voor aanvang van de kennismakingstijd. De uitslag zal worden gecommuniceerd naar alle aanmeldingen. Natuurlijk is het vervelend dat de kans bestaat dat we een loting moeten hanteren.

Om lid te worden van NSN is het vereist om deelgenomen te hebben aan het novitiaat, de kennismakingstijd van NSN. Tijdens het novitiaat trek je een aantal avonden en een weekend op met alle andere nieuwe leden. Dit om de vereniging zo goed mogelijk te leren kennen. Het novitiaat heeft een ontgroenend karakter en is een onvergetelijke tijd waarin je snel nieuwe contacten legt en NSN leert kennen!

De vaste bijdrage bij NSN is aankomend jaar €35 per maand. Dit bedrag is inclusief de kosten voor activiteiten zoals weekenden en het gala. Ook zit hier de sociëteitsbijdrage bij in. Aan het eind van het collegejaar krijg je het bedrag terug van activiteiten waar je niet aan hebt deelgenomen. 

Naast de NSN contributie betaal je voor je dispuut. Disputen eten samen en hebben daarnaast hun eigen activiteiten. De incasso van de disputen ligt rond de 15 en 20 euro per maand.

Voor ouderejaars is de maandelijkse incasso €30 per maand en studenten die een semster in het buitenland studeren kunnen een buitenlandkorting aanvragen voor hun contributie.