Close

NSN in het kort

Bier en Bijbel is onze leus. We zijn een christelijke studentenvereniging van ongeveer 200 leden en bestaan sinds 1989. Ons geloof is de basis van onze vereniging en samen willen we Jezus leren kennen en Hem bekend maken in Nijmegen. We komen samen om ons geloof te delen en willen vol positieve energie aanwezig zijn in Nijmegen, de RU en de HAN. Naast bijbel is er dus bier. Bier staat symbool voor de studentikoziteit, de wekelijkse borrels, onze sociëteit ‘de Villa van Schaeck’ en voor alle feesten en andere activiteiten. Kortom, voor het studentenleven waar we volop van genieten als vereniging.

NSN is opgedeeld in 9 disputen die elke woensdagavond samen eten, in kleine groepen praten over het geloof of samenkomen voor een activiteit. Elke woensdagavond is er vanaf 22:30u een borrel in ‘de Villa van Schaeck’. Daarnaast zijn er sportdagen, feesten, een gala, weekenden, vieringen met sprekers en nog veel meer.

Lees meer over NSN
Lid worden

Ieder jaar doet zich in september de kans aan om lid te worden van onze mooie vereniging. 

Wil jij volgend jaar lid worden bij NSN? Schrijf je in via het inschrijf formulier onderaan deze pagina.

Als lid bij NSN verwachten we dat je aanwezig bent op ten minste de dispuutsavonden met de bijbelstudies. In de praktijk komt het erop neer dat je we je vragen om de woensdagavond vrij te houden voor NSN. Daarnaast draagt elk lid aan de vereniging bij door lid te zijn van een commissie of door een andere taak in de vereniging te vervullen. Daarnaast zijn er nog talloze vrijblijvende activiteiten binnen NSN waar we natuurlijk van hopen dat je erbij bent! 

Om lid te worden moet je bij de volgende activiteiten aanwezig kunnen zijn:

– Het novitiaat van 9-15 september 2019

– Het dispuutsweekend van 4-6 oktober 2019

– De inauguratie van nieuwe leden: wordt later bekend gemaakt

Belangrijk bij het lidmaatschap

Inschrijven

Rond juni gaan de inschrijvingen open voor het studiejaar 2020-2021. 

Heb je nog vragen over het lidmaatschap? Wij zijn te bereiken via: bestuur@navigatorsnijmegen.nl