Close

Zakelijk contact

Als NSN zijn wij een bloeiende en groeiende vereniging van rond de 200 leden. Ieder jaar worden wij een stukje groter en dit brengt ook extra kosten met zich mee. Het quaestoraat der NSN onderhoudt contact met mogelijke sponsoren en zorgt voor duurzame relaties met organisaties uit Nijmegen en daarbuiten. Navigators is een christelijke studentenvereniging over het hele land, met in iedere grote stad een vereniging. In totaal zijn we met ongeveer 3000 leden. Dit maakt navigators de grootste christelijke vereniging van Nederland. De leden van NSN zijn voornamelijk studenten van de Radboud Universiteit en de Hogeschool Arnhem&Nijmegen (HAN). 

Uw steun is hard nodig! Kijk voor de advertentiemogelijkheden hieronder en neem contact op met quaestornsn@gmail.com !

Donatie

Wilt u ons steunen zonder verdere tegenprestaties, behalve dat u op de site komt bij ons, dan is dit mogelijk! U kunt eenmalig of periodiek onze vereniging steunen. Wij zijn u dankbaar voor uw steun!

Website

De website van NSN trekt dagelijks veel bezoekers. Vooral geïnteresseerden in NSN kijken op de site om informatie te verkrijgen over NSN. Uw organisatie kan een banner op de site plaatsen met een hyperlink naar uw site, zodat bezoekers door kunnen klikken naar uw site. 

Facebook

Social media is vandaag de dag een begrip dat nergens meer ontbreekt. Ook NSN heeft een besloten Facebook groep met zo’n 400 leden. Dit zijn oud-leden en huidige leden. Via deze pagina kunt u een groot aantal mensen bereiken die uw bericht lezen, want zoals u weet is iedereen op de hoogte van wat er zich afspeelt op social media. Op deze pagina kunt u adverteren en zo makkelijk deze doelgroep bereiken

Mail

Iedere week stuurt ons bestuur een mail de vereniging in, deze mail is bestemd voor de huidige leden en de oud-leden die nog ingeschreven staan voor deze mail. In deze mail kunt een een stukje schrijven om te adverteren. Deze mail wordt nauwkeurig gelezen door de leden, omdat hier vaak belangrijke dingen in staan.

Borrel

Iedere week heeft NSN een borrel in de prachtige Villa van Schaek. U kunt een borrel sponsoren waarna u wordt afgelezen bij de mededelingen en waar u een attribuut naar keuze, mits deze niet te groot is, bij de bar mag plaatsen.

Activiteiten

Door het jaar heen worden vele activiteiten georganiseerd door NSN. Een voorbeeld hiervan zijn de activiteiten in de dies. De diesweken zijn ter ere van het vieren van de verjaardag van NSN, en in deze weken wordt bijna iedere dag wel iets georganiseerd. Het hoogtepunt van de dies is ieder jaar weer het gala. 

Er zijn vele verschillende activiteiten waar u in overleg een bijdrage in kunt leveren. Denk hier bij aan het gala, de sportactiviteit, slot BBQ en nog veel meer activiteiten

Magazine

1 á 2 keer per jaar brengt NSN een magazine uit waarin op een ludieke manier wordt vorm gegeven wat er zich in de vereniging speelt. U kunt pagina’s in dit magazine gebruiken om te adverteren en zo op een leuke manier de leden te bereiken. 

Ludieke acties

In overleg is er veel mogelijk wat betreft sponsoractiviteiten, dus aarzel niet en mail naar quaestornsn@gmail.com ! Samen met u kijken wij wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen en wat uw organisatie voor ons kan betekenen!

Sponsoren

Huidige sponsors