Ga naar de inhoud

Zakelijk

Over NSN

Als NSN zijn wij een bloeiende verenging van rond de 220 leden. De leden van NSN zijn voornamelijk studenten van de Radboud Universiteit (RU) en de Hogeschool Arnhem & Nijmegen (HAN). Navigators, waar NSN onderdeel van uit maakt, bestaat uit christelijke studentenverengingen over het hele land en is een wereldwijde zendingsorganisatie. 

Iedere grote studentenstad, net als Nijmegen, heeft een Navigators vereniging. In totaal zijn we met ongeveer 3000 leden. Dit maakt Navigators het grootste netwerk van christelijk studentenverenigingen van Nederland. Om als studenten God beter te leren kennen en samen het zelfstandige leven te ontdekken maken wij veel kosten. Als u ons financieel zou willen ondersteuen, zou dat erg helpen! Wij kunnen met ons grote bereik onder studenten ook wat voor u betekenen. Onderstaand vindt u verschillende mogelijkheden.

Mogelijkheden sponsoring

Een studentenvereniging biedt u kansen. U kunt namelijk onder een hele specifieke doelgroep meer naamsbekendheid krijgen. In overleg is er veel mogelijk wat betreft sponsoring. Graag kijken we met u samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hieronder zijn enkele voorbeelden qua sponsoring toegelicht.

Mail

Iedere week stuurt ons bestuur een mail de vereniging in, deze mail is bestemd voor de huidige leden en de oud-leden die nog ingeschreven staan voor deze mail. Dit betreft ongeveer 250 mensen in totaal. De mail wordt nauwkeurig gelezen door de leden, omdat hier veel belangrijke dingen in staan. In deze mail kunt een advertentie of logo plaatsen.

Website

De website van NSN trekt dagelijks veel bezoekers. Vooral geïnteresseerden in NSN kijken op de site om informatie te verkrijgen over NSN. Uw organisatie kan een banner op de site plaatsen met een hyperlink naar uw site, zodat bezoekers door kunnen klikken naar uw site.

Facebook

De sociale media spelen vandaag de dag een steeds grotere rol in ons bestaan. Ook NSN heeft een besloten Facebook-groep met zo’n 400 leden. Dit zijn oud-leden en huidige leden. Via deze pagina kunt u een groot aantal mensen bereiken die uw advertentie lezen.

Almanak

NSN brengt dit jaar een almanak uit waarin op een ludieke manier wordt vormgegeven wat er in de vereniging speelt. Een almanak is een blijvende herinnering die leden tijdens een gezellige avond op de bank er weer eens bij pakken. U kunt één of meerdere pagina’s in deze almanak gebruiken om te adverteren en zo op een leuke manier onze leden te bereiken.

Activiteiten

Door het jaar heen worden vele activiteiten georganiseerd door NSN. Een voorbeeld hiervan zijn de activiteiten in de dies. De diesweken zijn ter ere van het vieren van de verjaardag van NSN en in deze weken wordt bijna iedere dag wel iets georganiseerd. Het hoogtepunt van de dies is ieder jaar weer het gala. Er zijn vele verschillende activiteiten waar u in overleg een bijdrage aan kunt leveren. Denk hierbij aan het gala, de sportactiviteit, slot BBQ en nog veel meer activiteiten.

Partner worden?

Wilt u partner worden van NSN of heeft u vragen/ideeën? In overleg kunnen alle mogelijkheden besproken worden. We horen graag van u en zijn te bereiken via ons mailadres.

SponsorKliks opbrengst